Termeni Si Conditii

Termeni si conditii

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) S.C. Fill & More Concept SRL isi rezerva dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. Produsele se pot returna doar in ambalajul cu care au fost expediate, ambalalul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor, sau a accesoriilor produselor, atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar S.C.

Fill & More Concept SRL nu poate fi facuta raspunzatoare. Produsele neacceptate pentru retur, vor fi returnate prin curier, cu plata cheltuielilor de returnare la consumator.

Produsele expediate de catre S.C. Fill & More Concept SRL nu sunt testere. Desi o parte din produse nu sunt sigilate, ele sunt expediate asa cum sunt livrate de producator.


Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

S.C. Fill & More Concept SRL va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii in scris de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. S.C. Fill & More Concept SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut, in cazul in care S.C. Fill & More Concept SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

 

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

– Contravaloarea transportului produselor catre firma SC Fill & More Concept SRL va fi suportata de client;
– Produsele trebuie sa fie sigilate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate (scotch lipit direct pe cutie ori cu urme de lovituri )
– In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat;
– Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.
– In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor.
– Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

  1. Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator (ex: pensule, aplicatoare etc.)
  2. Nu prezinta documentele doveditoare ale achizitiei – factura originala
  3. In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ambalaje deteriorate sau lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.
  4. De asemenea, S.C. Fill & More Concept SRL isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (de ex., returnari repetate).

 
Procedura de retur:

  1. Trimiteti email la happybeautyspace@gmail.com, cu: data comenzii, numele si numarul de telefon  
  2. Asteptati primirea confirmarii returului
  3. Trimiteti produsul/produsele prin curier rapid, impreuna cu o copie a facturii si un document care sa contina numarul de telefon, nume si IBAN beneficiar pentru plata returului, la adresa punctului de lucru al S.C. Fill & More Concept SRL din Str Campul Pipera nr 125/9, Etaj 2 Cladirea Alpha center, Voluntari Ilfov Romania
 1. In cazul in care optiunea de retur stabilita este cea prin predare personala, acesta se poate efectua la adresa punctului de lucru
 2. Valoarea produsului se returneaza in cont dupa primirea si verificarea returului, in termen maxim de 14 zile lucratoare