Politica De Expediere

Livrarea prin GLS courier: livrare in 1-2 zile lucratoare, in toate judetele din Romania. Comenzile plasate pana la ora 14:00 vor fi preluate de Gls in aceeasi zi, comenzile plasate dupa ora 14:00 vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare. Daca localitatea de destinatie nu are sediu Gls, termenul mai sus precizat se poate depasi. Costul transportului este de 20 lei, iar pentu comenzi de peste 69 lei transportul este gratuit.

Informatii cu privire la livrare:

Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de aproximativ 48 ore de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maxim 72 ore. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste informatii inainte de finalizarea comenzii.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care, unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens pentru a sti cum sa procedam in continuare: fie trimitem comanda fara produsul/produsele lipsa fie mai plasati o comanda cu alte produse in schimbul celui/celor lipsa, iar costul transportului de la a doua comanda il vom anula, cumuland cele doua comenzi. Nu putem adauga produse la comanda dvs. decat in baza unei comenzi facute online de dvs.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 72 ore de la primirea coletului.